Tags : Nazmi Aruqi

“Edhe unë dikur kam qenë në rrugë” Shqiptari lehtëson të

Shkoi në Gjermani në vitin 1995 për t’i shpëtuar luftës në Kosovë. Atje për javët e para qëndroi në rrugë, pa strehë e pa ushqim. Tanimë kanë kaluar 25 vite dhe sot Nazmi Aruqi është sipërmarrës në Gjermani. Ai është pronar i dy hoteleve në Frankfurt dhe në këto ditë të ftohta, ka vendosur që […]lexo më shumë...