Tags : Orgito

Orgitoja merr premtimin nga Elvis Naçi: Së shpejti shtëpia e

Emisioni “Shqiptarët për shqiptarët” udhëtoi në Elbasan, në lagjen “5 maji”. Shkuam në një banesë të sajuar dhe të papërfunduar ku jetojnë 8 frymë. Gjyshja është sëmurë pasi nuk e ecën dot madje nuk është vizituar ndonjëherë më parë. Dy vëllezërit Shkëlqimi dhe Kujtimi janë shurdhë memecë. Këtë paaftësi e kanë trashëguar nga e ëma. […]lexo më shumë...

Drama e familjes me shurdhë-memecë

Emisioni “Shqiptarët për shqiptarët” udhëtoi në Elbasan, në lagjen “5 maji”. Shkuam në një banesë të sajuar dhe të papërfunduar ku jetojnë 8 frymë. Gjyshja është sëmurë pasi nuk e ecën dot madje nuk është vizituar ndonjëherë më parë. Dy vëllezërit Shkëlqimi dhe Kujtimi janë shurdhë memecë. Këtë paaftësi e kanë trashëguar nga e ëma. […]lexo më shumë...