Tags : Oscar

Historia e 14 vjeçarit që u lexon libra fëmijëve online!

Shumë fëmijë në botë janë detyruar të mësojnë online për shkak të pandemisë. Njëlloj në këto kushte, edhe ky 14 vjeçar mëson nga shtëpia, por ka menduar dhe për fëmijët e tjerë. Oscar quhet 14 vjeçari që në ditë të caktuara pasdite i kushton një apo dy orë kohë fëmijëve që kanë dëshirë të dëgjojnë […]lexo më shumë...