Tags : Rinaldi

“17 ditë kam fjetur në stolat e spitalit… i kam

Heshtje për lotët dhe më pas sërish heshtje. Punë të gjithë ditën dhe sërish heshtje. Por përse heshtje? Sepse ky baba nuk ka para që t’i shpëtojë jetën të birit. Pasi punon tërë ditën, Benardi niset drejt Tiranës, nga fshati Qafë Zezë i Kolonjës. I çon ushqime apo rroba të birit të shtruar në spital. […]lexo më shumë...