Tags : Sanije Gashi

Sheh të bijën të vuajë e s’mund ta shpëtojë dot!

Kushedi sesa rëndë peshon sëmundja në trupin e kësaj vajze…. por e sigurt është se pesha që mban zemra e kësaj nëne është dyfish më e madhe. Sanije Gashi quhet kjo nënë dhe prej 7 vitesh sheh të bijën të vuajë nga skolioza. Përditë e më keq, përditë e më shumë dhimbje, përditë edhe më […]lexo më shumë...