Tags : Shendrit Beqiri

“O ma pse mi keni lidhur sytë” Çfarë ndodhi me

Shëndrit Beqiri shkojë të blejë një bukë, nëna e tij kish gatuar dhe të gjithë familjarisht do të hanin drekën. Por ajo ditë do të shëndonte një tragjedi për familjen nga Kosova. Shëndriti 15 vjeçar u shtyp nga një makinë. Historia e rëndë preku shumë shqiptarë, e sidomos rrëfimi i nënës së Shëndritit. Çdo ditë […]lexo më shumë...