Tags : Shkodra

Shkodra zgjohet nën ujë

Këtë të premte të paktën 5370 hektarë tokë rezultojnë të jenë nën ujë në qarkun e Shkodrës. Për shkak të baticës dhe prurjeve të lumenjve, situata mbetet e përkeqësuar. Veçanërisht në fshatin Obot, ku tashmë rruga është e pakalueshme edhe nga automjetet e ushtrisë. Në njësinë administrative ‘Ana e Malit’, rezultojnë të përmbytura të paktën […]lexo më shumë...