Tags : Stanley Harbour

Në dhomë qajnë të gjithë, çifti i të moshuarve ribashkohet

Të martuar në fund të viteve ’50. 6 dekada bashkë, derisa u plakën. Fillimisht sëmundjet i gërmuan në trup e mendje Stanley-t. 83 vjeçari vuante nga shenjat e demencës dhe në vitin 2019 u hospitalizua në një shtëpi kujdesi për të moshuarit që vuajnë nga të tilla probleme. Prej një viti nuk e kishte parë […]lexo më shumë...