Tags : syri kalter

Misteri i dy gropave masive në afërsi të Syrit të

Në mesin e muajit mars në afërsi të Syrit të Kaltër në Sarandë, u shfaq papritur një gropë e madhe me diametër rreth 10 metra e thellësi të konsiderueshme. Gropa u konstatua nga banorët e fshatit Dhrovjan, të cilët më pas lajmëruan autoritetet policore. Zona u rrethua dhe banorët e fshatit menduan se do të […]lexo më shumë...