Tags : Troy peck

Një 23 vjeçare dhuron pjesë nga trupi i saj për

Vajzën e tyre e ka prekur leukemia. Është veçse një vjeçe dhe ditët i ka të numëruara nëse nuk kurohet sa më parë. Troi Pek (Troy Peck) dhe e shoqja e zbuluan sëmundjen e të bijës në janar të këtij viti dhe të vënë para një peshe të papërballueshme financiare, i janë drejtuar miqve dhe […]lexo më shumë...