Tags : Ymeri

Jetonin me bukë e ujë, derisa u shpëtuan nga shqiptarët!

Jetonin të vetmuar me sëmundjet. Tavani mbi kokën e tyre kishte krijuar një bark që dukej se shumë shpejt do ta lëshonte peshën e tjegullave. Ushqimi ishte i pakët. Ujë me bukë dhe në ndonjë rast të mirë, kur dikush bënte sevap për ta, një lugë kos po diçka tjetër e  vogël. Kështu jetonte Ymeri […]lexo më shumë...