Foto mbresëlënëse të krijesave të ‘vogla’ të oqeanit

 Foto mbresëlënëse të krijesave të ‘vogla’ të oqeanit

Një detyrë shumë sfiduese për shkak se fokusi i aparatit duhet të kapë krijesa që variojnë në disa milimetra deri në pak centimetra… por rezultati është mahnitës.

Më poshtë mun të shihni disa foto të shkrepura nga fotografi Yung Sen Wu, me origjinë nga Tajvani. Fotot janë kapur në thellësi midis 15 deri në 30 metra dhe zbulojnë në detaje krijesat e ‘vogla’ të detit, larva të oktapodëve, specie peshqish, ngjalash, etj.

Foto Credit: Yung Sen Wu
Foto Credit: Yung Sen Wu
Foto Credit: Yung Sen Wu
Foto Credit: Yung Sen Wu
Foto Credit: Yung Sen Wu
Foto Credit: Yung Sen Wu
Foto Credit: Yung Sen Wu
Foto Credit: Yung Sen Wu
Foto Credit: Yung Sen Wu
Foto credit Yung Sen Wu