Tags : Babrru

Jetonin mes mbeturinave! Shqiptarët i bëjnë me banesë të moshuarit

“Shqiptarët për shqiptarët” shkuan në Babrru. Vendi ku jetojnë dy të moshuarit Hasan dhe Sadete Sula nuk është një vendgrumbullimi mbetjesh, por një banesë, më saktë një kasolle, pranë bregut të lumit. Sapo futesh në këtë derë duket sikur ke shkuar pranë një vendgrumbullimi plehrash, por nuk është kështu. Këta bidonë kryejnë një funksion jetik […]lexo më shumë...