Tags : Bennet Nura

Nëse Marsi do të kolonizohet nga njeriu, i pari shqiptar

Para se raketa AtlasV të nisej për në planetin Mars, NASA hapi një konkurs për të gjithë (në glob) ata që dëshironin të bëheshin të parët njerëz, për të shkuar (virtualisht) në planetin e kuq. Në mesin e 12 milionë konkurentëve ishte dhe një shqiptar 19 vjeçar, me emrin Bennet Nura. I riu tashmë është […]lexo më shumë...