Tags : Bora

“Për Zotin nuk e harroj” Elvisi e Fatma mbushen në

Histori të dhimbjes ka shumë, por pak gjen si ajo e kësaj familje në Kavajë. Vitet kalojnë dhe mjerimi i ka shoqëruar në çdo hap. Zorr se gjen në mendje një kujtim të bukur ky burrë që del përditë rrugëve për të mbledhur hekura. Elvis dhe Fatma Naçi vizituan familjen nga Kavaja, historia e të […]lexo më shumë...