Tags : Maliq

Shqiptarët e bëjnë më shtëpi të re, Sonila: Kjo ishte

“Shqiptarët për shqiptarët” janë rikthyer në banesën e rrënuar të familjes Bego në Maliq. Elvis Naci edhe pse e kishte të pamundur të ishte vetë prezën dëshironte që vetë mësuesja e Soniles t’i jepte lajmin e mirë familjes Bego. “Së bashku do të shkojmë diku dhe bashkarisht do ta zbulojmë cfarë do të shikojmë, kemi […]lexo më shumë...

“Më mirë që vdiq vëllai… shpëtoi nga ky tmerr ku

Tre fëmijë të mitur, një baba që nuk gjen dot punë për shkak se ka humbur dëgjimin dhe një nënë që rri shumicën e kohës e shtrirë, e zhytur në depression dhe kujtime për të hidhura për humbjen e foshnjes. Kjo është një copëz e historisë së trishtë të familjes Bego, e cila jeton në […]lexo më shumë...