Tags : Nebi Gashi

“Zorr më ka ardh, ndoshta e kam tepru” I paralizuar

Varfëria është një kafshatë që nuk kapërdihet. I sëmurë rëndë në trup dhe i pamundur për ta parë të lumtur familjen, Nebi Gashi u ndihmua nga emisioni ‘Shqiptarët për shqiptarët’ një vit më parë. Me donacionet e shqiptarëve, paraliza e Nebiut nga Kosova u lehtësua disi me blerjen e një banese të re për familjen, […]lexo më shumë...

Nebi Gashi gëzon shtëpinë e re! Lajmin ia jep reperi

Ekipi i “Shqiptarët për shqiptarët” udhëtoi në Kishnicë në komunën e Graçanicës, në Kosovë për t’i dhuruar Nebi Gashit banesën e re. 34 vjeçari është i paralizuar prej katër vitesh nga puna e rëndë fizike në ngarkim shkarkim.Ditët i shtynte me shpresën se dikush do zgjaste dorën e ndihmës. Thirrja e tij për ndihmë u […]lexo më shumë...

Kryefamiljari i paralizuar prej katër vitesh nga puna e rëndë

Ekipi i “Shqiptarët për shqiptarët” udhëtuan në Kishnicë në komunën e Graçanicës, në Kosovë. Këtu banon 34 vjeçari Nebi Gashi me bashkëshorten, dy fëmijët dhe nënën e tij. Nebiu është paralizuar prej 4 vitesh nga puna e rëndë fizike në ngarkim shkarkim. Gjendja e tyre ekonomike është e vështirë. Nuk kanë një banesë të tyre. […]lexo më shumë...