“Nëse iki nga këtu, vetëm foton e babit do marr” Ëndrra e jetimes bëhet realitet

 “Nëse iki nga këtu, vetëm foton e babit do marr” Ëndrra e jetimes bëhet realitet

“Shqiptarët për shqiptarët” iu rikthye historisë së dy vajzave jetime në fshatin Gështenjas në Pogradec, kësaj here jo për të treguar historinë e dhimbshme të familjes Çollaku.

Fatma Naçi i bëri surprizën e parë Fjorelës e të motrës së saj. Disa rroba të reja, për rrugëtimin e tyre të ri. E teksa vajzat buzëqeshnin për veshjet e reja, Fatma pyet se çfarë do të merrnin me vete nëse do të largoheshin nga shtëpia.

Fjorela thotë se nëse do të ikte një ditë, vetëm foton e të atit të ndjerë do të merrte me vete.

Kështu vajzat nisen drejt dyqaneve ku kishin marrë ushqime me listë. Fatma Naçi ia shlyen borxhet dhe në fund surpriza e madhe. Për më tepër ndiqni videon.