Tags : Femijet

Fëmijët e Thumanës harrojnë për disa çaste tmerrin e tërmetit

Tërmeti i 26 nëntorit në Thumanë la pas dhimbjen, ankthin dhe frikën sidomos tek fëmijët që i përjetuan më shumë se moshatarët e tyre të tjerë lëkundjet shkatërruese të tërmetit vrastar. Psikologët dhe ekspertët sugjeruan që të vegjlit harrojnë disi traumën kur merren me lojëra apo me veprimtari argëtuese. Ndërsa përmes ushtrimeve nxjerrin ankthin dhe […]lexo më shumë...

3 letrat që përlotën shqiptarinë! Çfarë ndodhi me fatin e

Rubini, Endisi dhe Sokoli. Tre fëmijë shqiptarë të cilëve pak kohë u ka mbetur. Duhet të hyjnë menjëherë në operacion ose në të kundërt përgjatë të gjithë jetës së tyre nuk do të mund të flasin e dëgjojnë. Të tre kanë të njëjtin problem, mungesën e dëgjimit. Emisioni “Shqiptarët për Shqiptarët” i prezantoi të tria […]lexo më shumë...