Tags : Fondacioni Firdeus

Kur bashkohesh për të bërë mirë! ‘Stop’ dhe fondacioni ‘Firdeus’

Emisioni investigativ ‘Stop’ në bashkëpunim me fondacionin ‘Firdeus’, janë bërë bashkë për t’i dhuruar një sërë familjesh shqiptare në nevojë, disa pako ushqimore. Ndihmat në ushqime janë shpërndarë në Tiranë, Durrës, por edhe në Has. Të parët që morën ndihma ushqimore në këto ditë të ftohta të janarit, ishte familja Sefa në Tiranë. “Falenderoj shumë […]lexo më shumë...