Tags : Histori prekese

Historia e një burri që u shpëtua nga qeni që

“Thashë me vete, t’i jap një shans kësaj qenusheje, fundja është e bukur dhe mendoj se mund të arrij ta ‘zbus’ disi”. Këtë mendoi ky burrë kur vendosi të adoptojë Sadie, një qenushe ‘problematike’ që ishte nxjerrë jashtë nga të paktën 3 qendra strehimi për qentë, për shkak të agresivitetit ndaj njerëzve. Dhe kështu ndodhi. […]lexo më shumë...