Tags : Gramsh

Rrëfimi i një jetimi: Mamin e mori sëmundja, kam një

Dy herë në ditë për të luajtur del, por më shumë rri duke kujtuar. Sheh në zbrazëti. Kujton nënën, gjënë më të shtrenjtë, që sot nuk e ka më pranë. 14 vjeç është Marigleni dhe jeton në Gramsh.  As babain nuk e ka. Jo se ai ka ndërruar jetë, por sepse martesa me të ëmën […]lexo më shumë...

“Dua ta vras veten, por s’mund të lë 4 fëmijët

E mbushin jetën më zbrazëtirë, kanë menduar dhe vetëvrasjen por nuk e bëjnë dot… s’mund të lënë jetimë 4 fëmijët e tyre. Kjo është historia e familjes Kishta nga Gramshi, e cila jeton në kushte skamje në një dhomë të vetme 6 metra katrorë. Janë 6 persona dhe të gjithë në darkë flenë në tokë, […]lexo më shumë...

Në operacion me 90% risk për jetën, si ndryshoi jeta

Historia e dy motrave nga Gramshi të cilat dergjen në shtrat ka prekur mbarë shqiptarët. Pas operacionit të vështirë por që rezultoi me sukses, Aishja, njëra nga dy vajzat nga Gramshi është vizituar nga dy vizitorë specialë. Elvis Naci dhe Sidrit Bejleri e kanë vizituar në spital ku po merrte veten nga ndërhyrja. Aishja i […]lexo më shumë...

Shqiptarët i kthejnë shpresën babait të paralizuar nga Gramshi

Emisionin “Shqiptarët për shqiptarët” në “News24” është rikthyer tek Virioni, djali i paralizuar në Gramsh, i cili rrëfeu të premten e kaluar historinë e bukur të dashurisë me atë që sot është bashkëshortja e tij. Pas rrëzimit nga pema shumë vite më parë, Virioni nuk do të mund të ecte dot më. Fati e lidhi […]lexo më shumë...