Tags : Kruje

Nëna e tre jetimëve fluturon nga gëzimi! Pas vuajtjeve pafund,

Historia e kësaj nëne ishte e dhimbshme. Me tre jetimë për të rritur dhe të shoqin tashmë të ndjerë, Brunilda i tregoi emisionit “Shqiptarët për Shqiptarët” të gjithë kalvarin e vuajtjeve që përjetonte. Fatma Naçi e Meri Bejleri shkuan për vizitë tek familja Hysa. Kur Brunilda i shikon nga dritharja hidhet në lot gëzimi. I […]lexo më shumë...

Rrëfimi i të moshuarës: Djalin e futa në dhe! Para

Jetojnë në një vend të harruar. Mes malesh dhe kushteve që i përngjajnë një kohe tjetër. “Shqiptarët për Shqiptarët” solli historinë e familjes Hysa. Në këtë shtëpi të rrënuar, jetojnë nënë Tixhja, 75 vjeçare dhe nusja e djalit të ndjerë me tre fëmijët e saj të mitur, Brunilda. Para disa muajsh, kjo e moshuar përcolli […]lexo më shumë...

“Këtu është më keq sesa të jesh gjallë” Lutja e

Disa muaj më parë kjo grua humbi të shoqin. Brunilda quhet dhe është veçse 27 vjeçe. Kur e dëgjon të tregojë për hallet e saj, të duket sikur përballë ke një të moshuar. Vështirësitë me të cilat përballet ajo mund t’ mos t’i kenë rrudhur fytyrën e duart, por shpirti i saj është mpakur dita- […]lexo më shumë...